Home » »

Bosankama su danas najprivljačniji…

pf-anketa-490x326
Svi koji prate naš portal znaju da magazin “Lepota i zdravlje” 3. aprila u Hajatu organizuje veliku regionalnu Pro-Femina konferenciju. Teme koje smo odabrali navešće nas da se zamislimo, zabrinemo, nasmijemo, da budemo kritični i samokritični, da uporedimo navike i stavove…
Jedan od panela nosi naziv “Region u krevetu: Između stereotipa i stvarnosti”, u kojem ćemo pokušati da odgovorimo na pitanja koliko i dalje privlačimo jedni druge 20 godina poslije – da li su Beograđankama i dalje fatalni dalmatinski “galebovi”, jesu li veseli Bosanci još uvijek br. 1 na listama želja Slovenki, padaju li Zagrepčanke i danas na mangupski šarm Beograđana, da li je tačno da Vojvođanke najviše vole Crnogorce, ko su danas fatalni muškarci za Makedonke i Bosanke? Ukljućite se i vi u našu anketu i pomozite nam da odgovorimo na postavljena pitanja!
Bosankama su danas najprivljačniji zna se, bosanci !!!!!

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::