Home » »

Sharon Stone uručena nagrada za mir samita Nobelovaca

U karijeri glumica je osvojila brojne glumačke nagrade, a njenu borbu protiv AIDS-a sada su prepoznali i Nobelovci. Zbog toga su je u nacionalnoj Operi u Varšavi nagradili “Nobel Peace” statuom.
šeron stoun
Kada se Sharon Stone popela na pozornicu, nije se samo govorilo o njenom postignuću, nego i o seksepilnom izgledu. Svi su se složili da glumica i sada bez problema može glumiti u nastavku erotskog filma “Sirove strasti“ koji ju je 90-ih godina i proslavio.
Okupljenima je poručila da će i dalje nastaviti s humanitarnim radom jer je strašno da u svijetu od te bolesti na godinu umre više od tri miliona ljudi. 
Nakon što je primila nagradu, čestitao joj je i budistički duhovni vođa Dalaj Lama, a ona mu se iz poštovanja naklonila. Stone je čavrljala i s bivšim poljskim predsjednikom Lechom Walesom, koji je kao vođa sindikata Solidarnost u Gdanjsku rušio komunizam.

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::