Home » »

Tiger Woods opčinjen Kate Upton

Možda je zanosna plavuša Kate Upton razlog zbog kog proslavljeni golfer Tiger Woods još uvijek ne žuri da zaprosi svoju dugogodišnju djevojku, skijašicu Lindsey Vonn.
Kejt
Kako prenosi “Natinal Enquirer“, Tiger je očaran ljepotom mladog super-modela Kate Upton i priželjkuje momenat kada bi mogao da se poveže s ovom raskošnom ljepoticom.
Izvor za ovaj list rekao je da se Tiger ponaša kao zaljubljeni tinejdžer, a da stvar bude lošija za njegovu djevojku Lindsey, golfer je priznao da je Kate najljepša žena koju je ikada vidio.
Golfer je čak smišljao i načine kako bi mogao da se pojavi na događajima kojima je prisustvovala Kate. U krugu poznatih, raspitivao se za broj telefona lijepe plaviše ubjeđen da će na kraju njih dvoje završiti zajedno.
“Čak je izjavio da Kate ima tijelo za koje bi mnogi muškarci dali sve, ali i magičan osmijeh. On voli svoju djevojku Lindsey, ali Uptonova ga je potpuno očarala. Riješen je da se suoči s ovim iznenadnim osjećanjima, ma kakve posljedice bile“, izjavio je izvor blizak Tigeru.

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::