Home » »

NJEZNOSTI UZ GLAZBU
k
Pripremite teren za zavođenje uz deset pjesama koje su, po časopisu Blender, savršene za vruće noći.
Počnite s hitnom pomoći - seksi preradom grupe Ambulance LTD "The Ocean". Lou Reed je još 1972. izveo godine te mazne stihove, a Ambulance LTD su ih nešto malo zasolili 2004. Ova pjesma dat će vam poseban bliski ugođaj u kasno kišno poslijepodne.
kU nešto žešći ritam otvorene seksualnosti vodi nas pop kraljica Madonna. Uz hit "I am Open and Ready" ona je kaže se istraživala svoje granice, a šuška se da se uz zvukove ove pjesme "slizala" s producentom "I am open and ready" Lennyjem Kravitzom. Očigledno pjesma pokreće adrenalin potreban za opasnu aferu.
Mega hit 90-ih bio je "Wicked games", Crisa Issaca, koji svojim dubokim glasom pjeva: “Za svaku nestašnu stvar koju napraviš, više sanjam o tebi“. Svakog će dovesti u stanje da bi ljubio i bio ljubljen.

Ništa bez zabranjene ljubavi

Otac lijepe pjesme Frank Sinatra 1967. godine svojim specifičnim šaptom pjevao je "Blue eyes". Pjesma jednostavno traži atmosferu zadimljenog prostora, poglede ispod obrva s poluosmjesima koji nagovještavaju nešto više.
Umjetnik znan kao Prince pjevušio je psihodeličnu odu ženskom prijateljstvu u "Sign ‘O’ the Times". Kroz zvuke gitare Prince izražava svoje misli o tom kako bi se djevojke trebale ponašati jedna prema drugoj, a i prema muškarcima.
"Nema ljubavi kao ona koja je zabranjena", pjeva R. Kelly. R'n'B zavodljivi ritam u hitu "Down love". Pjesma govori o muškarcu kojeg zavodi fatalna žena koja je već zauzeta. Ali ljubav nema pravila pa tako i vi uz ovu pjesmu možete učiniti nešto ne zločesto, već samo nestašno.
Neobično je zavodljivo čuti prelijepu egzotičnu ženu poput Sade kako uzdiše stihove u pjesmi "Your Love Is King". To je prekrasna uspavanka za vrijeme u dvoje.

Kad zvijezde sjaje u očima

Možda ne možete zamisliti seksi vrijeme uz Massive Atack, ali varate se. Pjesma "Teardrop" je savršena za sve oblike interakcije dvoje strasnih ljudi. A kako stihovi kažu: "Love, love is a verb, Love is a doing word.”
Goli D'Angelo i njegov hit "Untitled (How Does It Feel)" rangirani su kao jedan od najbolje produciranih spotova ikada. Ritam pjesme daje samopouzdanje i topli seksi osjećaj da ste vi kraljica večeri koja može osvojiti bilo kojeg muškarca.
Listu završavamo sa jazz virtuozom Milesom Davisom. Njegova glazba je topla i zavodljiva, a pjesma "All blues" je klasični Davis od kojeg trnci prolaze tijelom, a zvijezde sjaje u očima. Lijepo je biti živ i osjećati.

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::