Home » »


KAKO POBIJEDITI STRES


Stres je tjeskoba duše koja može započeti ili pogoršati mnoge  bolesti.
 Kako pobijediti stres

SMIJITE SE I KAD VAM NIJE DO SMIJEHA...

Naučite postavljati prioritete i ukjlučite se u pomaganje drugim ljudimašto gotovo uvijek smanjuje naše probleme na njihovu stvarnu veličinu.
Nikada na kraju dana, nemojte brinuti o stvarima koje niste uspjeli napraviti.
Stavite ih na spisak za sutrašnji dan, dajući im možda drugačiju važnost. Potom ih zaboravite do slijedećeg dana!
Naučite se opustiti i činiti stvari u kojima uživate i koj bude vašu emotivnu inteligenciju kao pokretača nečeg novog i lijepog u vašem životu.
OTIĐITE NA NEKO VAMA SAVIM NOVO MJESTO I UPOZNAJTE NOVE LJUDE NAVIKE I SPOSOBNOSTI TE LJUBVAV KOJU ONI NOSE U SEBI I SA SOBOM .
DA i tada više nećete biti  sami. Moguće je pronaći novu snagu za život i potpuno novi način pogleda na život. I znajte  da je Bog naš najveci osobni prijatelj koji nas  vodi kroz teška razdoblja u životu.
ON nam obećava poseban mir koji se ne može pronaći nigdje drugdjejer je ON odredio našu sposobnost da budemo ono što jesmo normalni i zdravi ljudi puni ljubavi i pozitivne   energije.

           vaš mali prijatelj ucitelj

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::