Home » »

Najbolje vrijeme za vježbanjei oslobađanje od stresa


Vježbanje ili pokreti tijela koje smo polucili našim inteligentnim emocijama je jedan od vrlo pristupacnih i dobrih načina u borbi protiv stresa. Svaki dio dana NIJE odgovarajuć za vježbanje. . Nije da će vam ono štetiti, no činjenica je da naše tijelo drugačije reagira na trening ujutro ili onaj navečer.
Svako od nas kao poseban "lik" ima svoje dobre i loše dane i dijelove dana.Sami ,ili u suradnji sa stručnjacima iz oblasti sporta i medicine , trebate sedmim osjetilom čuti pozive vašeg tijela na vježbanje. Često imamo duge i stresne sastanke ,nesanice ,glavobolje probleme socijaslne prirode  i slično.
ONI SU STRES SA KOJIM SE MORAMO BORITI
DOBRO JE OTIĆI U PRIRODU ,RAZGOVARATI SA DRUGIM LJUDIMA,SLUŠATI MUZIKU ILI SE BAVITI SPORTOM KOJI SAMI ODABERETE OPET NA INJEKCIJE KOJE NAM TIJELO NEPRESTANO UBRIZGAVA U ŽELJI I POTREBI DA TROŠI VIŠAK NEGATIVNE ENERGIJE ILI STRESA.
 Pri tom je najbolje odabrati yogu ili pilates jer će upravo oni tijelu i umu donijeti potreban mir. Ovakvim režimom ćete izbjeći uzimanje tableta za spavanje, ANTI DEPRESIVA I TAKO DALJE ,a i vi ćete se bolje osjećati.

Written by : Your Name - Describe about you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam id libero non erat fermentum varius eget at elit. Suspendisse vel mattis diam. Ut sed dui in lectus hendrerit interdum nec ac neque. Praesent a metus eget augue lacinia accumsan ullamcorper sit amet tellus.

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::